3/10 2011 Livets orättvisa!

Idag var det tandläkarbesök för sonen. Eller tandregleringen. Under ett par snabba minuter konstaterade de att han behövde tandställning. Och det räckte inte med en, utan två skulle han ha och alternera med...
Sen såg de att de behövde dra ut en trasig tand också. Eftersom epelepsi och ADHD medicinerna ändrar enzymerna i munnen, såklart till det sämre, så är det lättare att få hål.
Han var så ledsen när vi kom utanför dörrarna! Han tänkte minnsan inte ha massa silver på tänderna. Men nu var det ju inte den typen. Något positivt i alla fall : )

Som grädde på mosen för honom så skulle han få följa med till Gekås. INTE populärt!!! Lite muta med hamburgare och leksak så gick det bättre.

En dag på gekås och jag känner mig kanon. Idag har jag nästan inte ens tänkt på att jag är opererad. Det blir bättre och bättre för var dag : ) Imorgon ska jag laga köttfärslimpa och äta till lunch... Och idag har jag tom ätit en 1/2 banan. Känns grymmt att äntligen få börja tugga! Hoppas nu inte att jag får dumping, fast å andra sidan...

Tjingeling

RSS 2.0